Party Locator logo

Uitgebreid zoeken

 

Party Locator - Pers

Contactgegevens

tim@partylocator.be

0493782019

www.PartyLocator.be

facebook.com/PartyLocator


Persbrief - eindejaar 2017

Party Locator, de grootste feestdatabank van België

HASSELT - Party Locator is een webplatform waarin alle evenementen van België worden gebundeld. Gebruikers kunnen naar feestjes zoeken op basis van zoekterm, stad, organisator en datum. De zoekresultaten kunnen gesorteerd worden op basis van populariteit, datum of naam.

De nieuwe gebruiksinterface van Party Locator is nu helemaal dynamisch. Bezoekers moeten niet meer wachten om naar een nieuwe pagina gestuurd te worden; alles gebeurt in hetzelfde venster. Het zoeken naar evenementen is nu nog makkelijker geworden, gebruikers kunnen nu op zowel de naam van het evenement, de locatie, de organisator of de datum zoeken om heel specifieke resultaten te krijgen. Wanneer je een account aanmaakt op Party Locator kan je evenementen 'upvoten' en 'downvoten' maar ook opslaan in je profiel om ze achteraf snel terug te vinden. Wanneer je Party Locator koppelt met Swarm of Foursquare zie je ook live op de kaart waar veel volk aanwezig is en waar je vrienden zich bevinden.

De zoekresultaten passen zich aan jou aan, ze zijn gebaseerd op welke evenementen je vaak zoekt, welke feestjes je wel en niet leuk vindt. Zo kunnen we je ook de beste evenementen laten zien op basis van de meeste 'upvotes' en beste relevantie voor jou.

Wil je niet alleen feesten, maar ook iets gaan drinken, iets eten of ben je na het evenement de weg naar huis kwijt? Met de nieuwe diensten module kan je in de buurt van het evenement zoeken naar bars en cafés, geldautomaten, taxi's, frituren, pizzeria's en kebabzaken maar ook naar nachtwinkels. Bekijk van deze locaties de website, het telefoonnummer en de openingsuren zodat je nooit voor een gesloten deur staat. Weet je nog niet hoe je naar het evenement gaat? Bekijk het weerbericht en de actuele drukte op de wegen op de kaart.

Je kan de uitgebreide gastenlijst raadplegen op een evenement, zo kan je zoeken of je vrienden of je 'crush' ook naar het evenement gaan. Met de extra gegevens zoals de het aantal gasten, de gemiddelde leeftijd en de verhouding jongens/meisjes op een evenement weet je perfect wat voor volk je kan verwachten. Vind je een evenement toch niet zo leuk, kijk dan tussen de geselecteerde alternatieven die op dezelfde dag in de buurt van het gekozen evenement plaatsvinden.

Party Locator blijft maar groeien. Met inmiddels meer dan 2.000.000 evenementen verspreid over heel België vind je gegarandeerd een evenement dat je leuk vindt. Omdat we zoveel evenementen bundelen, vind je gegarandeerd een party bij jou in de buurt!

Vanaf het voorjaar van 2018 wordt het mogelijk om evenementen te promoten via het Party Locator platform. Organisatoren van feesten kunnen via deze weg snel en eenvoudig gerichte campagnes voeren om hun evenement te promoten. Ook horeca uitbaters zullen hun zaak via het online platform kunnen promoten aan onze feestgangers. Nu is het wel al mogelijk om gratis evenementen te promoten via ons platform door tickets te verloten via onze Facebook pagina. Deze campagnes bleken heel effectief met enkele duizenden hits per actie! (Meer informatie op partylocator.be/promo.)

Nog niet overtuigd? Download de gratis app voor Android, iOS of Windows! De applicatie is reclame vrij en stuurt geen vervelende notificaties. Geen smartphone bij de hand? Je kan Party Locator met alle functionaliteiten ook online gebruiken in je browser door te surfen naar www.PartyLocator.be

Tim Vervoort - zondag 5 november 2017

Party Locator Nieuwe Interface 2017

Persbrief - voorjaar 2017

Party Locator, een snelle manier om evenementen rondom jou te vinden

HASSELT. - Party Locator is een nieuwe website en app om evenementen te ontdekken ontwikkeld door en voor studenten. Via deze gratis service kunnen gebruikers feestjes zoeken waar zij zich bevinden. Voorlopig ligt de focus vooral op Antwerpen, Brussel, Leuven en Limburg maar elke dag komen er nieuwe locaties bij.

Wat maakt Party Locator zo bijzonder?

In tegenstelling tot vergelijkbare applicaties, zoekt Party Locator zelf naar nieuwe evenementen en organisatoren terwijl traditionele diensten enkel evenementen weergeven die door organisatoren manueel werden toegevoegd. Hierdoor heeft Party Locator een van de grootste feestdatabanken in Vlaanderen die zichzelf blijft uitbreiden. Hierna worden evenementen ook gefilterd en geanalyseerd.

Zonder Facebookaccount kunnen Party Locator haar gebruikers evenementen bekijken van Facebook. Maar wie wel een Facebookaccount heeft kan zijn favoriete evenementen opslaan in de app om later snel de evenementen op te zoeken waarin hij of zij geïnteresseerd is.

Wat kan je doen met Party Locator?

Party Locator bevat een aantal exclusieve diensten waaronder het weergeven van de verhouding jongens/meisjes op een evenement en de gemiddelde leeftijd van de aanwezigen. Daarnaast krijg je de weersvoorspelling en een overzicht van horecazaken, taxibedrijven en bankautomaten rondom het evenement.

Met de app kan je snel en eenvoudig een profiel aanmaken waarin je je favorieten evenementen kan bijhouden.

In de toekomst zullen ook het percentage single personen op een evenement, de prijs van een taxi van of naar een evenement, carpoolen, 'bedpoolen', tips voor het 'voordrinken', filters voor het snel zoeken, het abonneren op een organisator en uiteraard ook meer evenementen en organisatoren worden toegevoegd.

Party Locator is volledig gratis beschikbaar in Google Play, de App Store en in de Windows Store. De app is reclamevrij.


Gepubliceerde artikels


Party Locator logo

De correcte spelwijze van Party Locator is in twee woorden met de P en de L in hoofdletter.

De kleuren van Party Locator logo zijn wit op donker blauw.

kleur hexadecimaal RGB
wit #fff of #ffffff 255, 255, 255
donker blauw #123 of #112233 17, 34, 51

Download het Party Locator logo: